Meidän keittiössä on esillä aina tuoreita kukkia, yrttejä tai hedelmiä. Monet yrtit nuupahtavat nopeasti tai päätyvät ruoan joukkoon niin, että jäljelle jäänyt puska ei ole enää kovin edustavan näköinen. Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa keittiöön Laakeripuuta, jota Plantagenin myyjä suositteli hyvin kestävänä. Tästä ei myöskään tarvitse napsia kovin montaa lehteä kerralla. Tein verstaalla uuden pienen leikkuulaudan piristämään keittiötä. Tämä taitaa kyllä jäädä tarjoilualustaksi pienen kokonsa vuoksi. Ensikertalaisena otan mielelläni vastaan hyviä vinkkejä Laakeripuun kanssa. Miten pidätte muut yrtit virkeinä ja hyvännäköisinä?
Pirteää alkavaa viikkoa kaikille!
Ihanan freesin näköistä. Hyvää alkanutta viikkoa myös sinne! :)
VastaaPoistaKiitos Sari :)
PoistaIhana leikkuulauta! Mahtaako siinä pysyä tuo kaarna jos puu kuivuu?
VastaaPoistaKiitos Katja! Ainakin vielä on pysynyt ja vaikuttaa tukevalta :)
Poista